Vakkundig advies

Vakkundig advies

Voor vakkundig advies kunt u ten alle tijden bij Auto Service CRE terecht. Wij zijn gespecialiseerd in alle soorten merken. Of u nou een auto heeft van 40 jaar of 2 jaar, wij staan achter onze dienstverlening.

Auto Service CRE staat voor u klaar

Vakkennis, onderhoud en specialisatie voor elk type auto

Auto Service CRE is een autobedrijf dat uitstekende kwaliteit en een snelle maar bovenal goede service biedt. Auto Service CRE uit Leiderdorp staat bekend om de korte reparatietijd en de snelle levering van onverwachte delen die niet op voorraad zijn. Bij ons vindt u een team van ervaren en bedreven monteurs. Onze vaklui zorgen ervoor dat uw auto zo snel mogelijk weer de weg op kan. U kunt bij ons met elke probleem terecht, groot of klein!

  • Reparaties aan uw auto
  • Vakkundig advies
  • Goede service
  • Een betrouwbare occasion
  • Grote / kleine beurt
  • A.P.K.

Kwaliteit kent geen tijd bij Auto Service CRE en daardoor bent u verzekerd van het juiste advies, een persoonlijke behandeling en de beste service. Wat voor auto u ook rijdt. Wij staan voor u klaar en voeren iedere gewenste reparatie of handeling aan uw auto uit.

Als u problemen heeft met uw auto kunt van maandag tot en met vrijdag even bij onze garage langsrijden. Buiten werktijden kunt u telefonisch en via de mail contact met ons opnemen, wij nemen vervolgens zo spoedig mogelijk weer contact met u op. Gewoon zoals het hoort.

Dat maakt Auto Service CRE de betrouwbare garage waar u op kunt rekenen.

Wij repareren auto's van o.a.

Adres

Werversbaan 27
2352 BZ Leiderdorp

Telefoon

(071) 820 0395